Kastelenrit

 De Kastelenrit editie 2022

kastelenritBeste Koetsier,

Hierbij nodigen wij u van harte uit om op zondag 14 augustus 2022 deel te nemen aan onze 45ste kastelenrit.

De editie van vorig jaar welke door de toen geldende regels wat summierder is georganiseerd is ons met name organisatorisch goed bevallen. We hebben besloten deze lijn door te trekken waardoor de organisatie van de kastelenrit ook voor de komende jaren nog kan worden gegarandeerd. Wel zullen er dit jaar weer verschillende landgoederen worden aangedaan tijdens de route en zal de dag worden afgesloten met het defilé in het dorp.

Ook is er onder de leden en oud deelnemers een enquete geweest en we hebben getracht om voor zover mogelijk alle wensen die daar geopperd zijn mee te nemen in de organisatie van deze dag.

Dit jaar is het wederom mogelijk om u te laten beoordelen door de juryleden van de NVTG. Dit zal gedurende de dag plaatsvinden en niet zoals men gewend was voor aanvang van de rit.

De inschrijfkosten bedragen € 15,- per aanspanning uitgaande van 2 personen. Voor elk volgend persoon betaald men € 7,50 voor de koffie met koek bij ontvangst, een drankje bij de sherrystop en wordt de lunch voor u verzorgd.

Aanmelden is mogelijk door HIER te klikken of via het aanmeldingsformulier welke u kunt downloaden door HIER te klikken. Na aanmelding verzoeken we u het verschuldigde bedrag vóór 1 augustus a.s. over te maken op IBAN NL57 RABO 0148904505 t.n.v. ‘In de Reep´n Vorden e.o.’. Indien u wilt overnachten dan kunnen wij voor u bemiddelen. Mevrouw Willie Bogers kan u hier meer informatie over geven. U kunt haar bereiken via

Wij hopen u (wederom) te kunnen verwelkomen op 14 augustus 2022 in ons mooie kastelendorp Vorden.

Namens de werkgroep Kastelenrit Vorden.
Willie, Johann en Frank.